Kahlitseva Raahe – Lauantai

Lauantai

Kokous ja lauantain gaala järjestetään Raahen porvari ja kauppakoululla
Raahen Porvari- ja Kauppakoulu on Raahessa toimiva toisen asteen oppilaitos, joka tarjoaa perustutkintokoulutusta peruskoulupohjaisille ja ylioppilaspohjaisille nuorille yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon sekä luonnontieteiden aloilla. Lisäksi oppilaitos antaa aikuiskoulutusta sekä järjestää työvoimakoulutusta ja yritysten tilaamaa koulutusta. Aloittaessaan toimintansa RP&KK oli Suomen ensimmäinen opistotasoinen kauppaoppilaitos, joka perustettiin vuonna 1882. Juuri historiansa sekä sijaintinsa puolesta paikka soveltuu täydellisesti kokouksen sekä gaalan järjestämiseen monipuolisine tiloneen ja tekniikoineen.

RPKK:n tiloissa toimii Puolu catering jonka ammattitaitoinen henkilökunta loihtii kokousviikonlopun unohtumattomat tarjoilut. Menu koostuu puhtaista, aidoista raaka-aineista, jotka tuodaan esille taidolla ja tyylillä.

  1. 1
    5:55 Aamuvirkkujen salsa-tanssit
  2. 2
    8:00 – 16:30 Kokoustoimisto palvelee

    Löydät kokoustoimiston aamulla Hotelli Raahen Hovista. Tämän jälkeen kokoustoimisto palvelee Raahen Porvari- ja Kauppakoululla.

  3. 3
    9:00 – 10:00 Koulutuksen avaussanat

    Koulutukset järjestetään Raahen Porvari- ja Kauppakoululla.

  4. 4
    10:00 – 12:00 Virkakohtainen koulutus

    Koulutukset järjestetään Raahen Porvari- ja Kauppakoululla.

  5. 5
    12:00 – 13:00 Ruoka

    Lounas:
    Salaattibuffetti
    Kermainen lohikeitto

  6. 6
    13:00 – 15:00 Virkakohtainen koulutus

    Koulutukset järjestetään Raahen Porvari- ja Kauppakoululla.

  7. 7
    15:00 – 15:15 Kahvi- ja teetauko
  8. 8
    15:15 – 16:30 Yhteinen lopetus
  9. 9
    19:00 – 00:30 The chains of freedom –Gaala

    Ohjelma:
    19:00 – 19:30 Kättelyt, kuvaukset, istuutuminen.
    19:30 – 20:00 Alkuruoka: leipä, levite ja alkukeitto.
    20:00 – ­ 20:15 Raahen Nuorkauppakamari puheenjohtajan Emilia Hakolan puhe.
    20:15 – 21:00 Pääruoka: kermainen porsaansisäfilee tai kasvispihvi, maalaislohkoperunat, uunijuurekset.
    21:00 – 21:30 Ari Saavalaisen puhe, aluejohtajan käätyjen vaihto.
    21:30 – 00:30 Kahvit ja jälkiruoka: marinoidut marjat ja kinuskikastike. Jälkiruoan jälkeen vapaata seurustelua.
    00:30 – Viralliset jatkot.

    Kyyditys gaalaan hotellilta ja jatkopaikalle gaalan päätyttyä.